hardware-apple

PC-MAC, portàtils Servidors

Ens adaptem a les necessitats que tingui el client, amb un servidor configurat d’acord a les necessitats actuals i futures, amb opcions de disc durs HotSwap SAS, clusterització, etc. Per la resta de llocs de treball donem l’opció de treballar amb pletines RDP o amb equips de treball, adaptant-nos de nou a les necessitats actuals i futures.

PC i portàtils segons les necessitats de l’empresa, de les millors marques: realitzem el servei postvenda


Antivirus
Coneixem i instal·lem totes les marques. Segons el tipus d’empresa, li recomanem la millor opció.


Seguretat a la Xarxa
Realitzem la consultoria per reconèixer els punts febles de la seva xarxa. Li proposem una solució basada en la instal·lació i la configuració d’equips i software tallafocs per controlar, filtrar i autoritzar-hi l’accés.


Connectivitat i mobilitat
Realitzem l’estudi i la instal·lació d’antenes Wi-Fi per donar cobertura a espais interiors d’empreses, escoles i comunicacions exteriors entre edificis


Centraletes.
Centraletes digitals, analògiques i amb la nova tecnologia IP que ens permet utilitzar la xarxa de dades i de veu mitjançant una sola línia ADSL; elimina els costos fixos de la telefonia convencional i els establiments de trucada. Sense compromís, li presentarem una oferta i li explicarem els avantatge.


Videocàmeres.
Proposem la millor solució per a la instal·lació d’un sistema de càmeres IP o analògiques amb gravació continuada i accés a imatges segures
des de qualsevol lloc en qualsevol moment.


Videoconferència, projectors i pissarres.
Ofereix la combinació perfecta per garantir una bona presentació i una excel·lent comunicació a les reunions i esdeveniments a l’empresa. Un dels nostres comercials pot realitzar un estudi en les seves instal·lacions.


VENDA I REPARACIÓ APPLE


mac-pro

Venda de productes Apple, i tots els seus complements, com d’altres fabricants.
Serveis de reparació i instal·lació a domicili.
Si ho desitges, passarem a revisar in situ el problema que tinguis, ho solucionarem, i t’explicarem com evitar que torni a passar.
Contracta uns dels nostres Packs d’hores disponibles i gaudeix de tots els avantatges i de la tranquil·litat de despreocupar-te de possibles avaries tècniques.
Tots els serveis i els desplaçaments es carreguen al saldo d’hores.
Les hores contractades no caduquen!


SERVEI DE MANTENIMENT


manteniment-hardware
Assistència remota de primer nivell immediata inclosa que inclou el diagnòstic, la solució o la proposta de solució.
Temps de resposta en servidors desde 4 hores.
Préstec d’equips
1 auditoria anual + 1 control anual
Tos els serveis inclosos per una quota trimestral i un pack inicial d’hores, un sistema flexible perquè pagui nomes els serveis consumits.
Enviament mensual per correu electrònic dels serveis realitzats


SERVEI D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA


Problemes? Reparem el seu ordinador de sobre taula o portàtil, i el seu servidor.

Gaudim d’un equip de tècnics interns i externs que donaran solució a les seves avaries, ja sigui a les nostres instal·lacions o be en el seu domicili.
Ens encarreguem de tramitar amb el fabricant els seus equips informàtics avariats en garantia, també podem tramitar els seus equips o dispositius avariats fora de garantia, i l’assessorem sobre les diferents opcions segons la gravetat de la mateixa
El seu problema son els virus? Desinfectem el seu ordinador de sobre taula o portàtil, i l’assessorem per evitar noves infeccions.

No li funciona el sistema operatiu? Nosaltres li reinstal·lem el sistema o realitzem el formateig de l’equip i tornem a reinstal·lar el sistema operatiu i el programari segons el tipus d’incidència
Problemes de xarxa? Podem desplaçar un tècnic a les seves instal·lacions o domicili per detectar i resoldre els seus problemes de connectivitat.


OUTSOURCING INFORMÀTIC


L’outsourcing és un servei adreçat a empreses que no tenen departament d’informàtica, o a grans empreses que el volen complementar.

L absentisme laboral queda cobert 100%, substituint al tècnic o canviant la data del servei a un altre dia que li vagi bé a vostè. És una despesa variable, no té un cost fix. Sense despeses de contractació, acomiadaments, baixes o formació No depèn d una persona, i si no està satisfet, es pot canviar de tècnic o deixar el servei.

És una despesa variable sense permanència mínima
Assistència remota de primer nivell immediata inclosa que inclou el diagnòstic, la solució o la proposta de solució.
Serveis presencials no planificats amb un tems de resposta de 4 hores en casos de urgències.
Préstec d’equips inclosos
Desplaçaments sense càrrec en els serveis planificats.

* 12 quotes a l’any. Servei tot l’any, excepte dies de vacances.
Servei garantit per un tècnic habitual o un tècnic en substitució


VIRTUALITZACIONS + CÒPIES DE SEGURETAT


copia-seguretat
Aconsegueix treure el màxim rendiment al teu servidor utilitzant la Virtualització. En un mateix equip podràs tenir tot el que fins ara tenies en més d’un. Més fiable, més segur i menys costós.
El fet de tenir virtualitzats tots els equips (servidors) en un de sol, implica que en cas de fallada d’aquest, es poden tornar a aixecar r ràpidament tots els altres en un altre equip indistintament del seu hard. No es necessita tornar a instal·lar drivers, simplement copiar la màquina virtual en un altre equip i engegar-la.

Estalvi d’Energia
Optimització de recursos (Loas Balancing)
Reducció de costos en manteniment
Escalabilitat (fins a 4 màquines en 1)
Reducció d’espai físic.

Còpies Online.
Consisteix a copiar les dades més importants en un servidor ubicat fora de la seva empresa, i mantenir-les actualitzades diàriament. Ens ocupem de mantenir i revisar la realització de les còpies amb la màxima seguretat.