software

PROGRAMACIÓ A MIDA


Disposem d’un equip de programadors, analistes i caps de projecte formidables per a la realització de projectes de desenvolupament de software en multitud de plataformes.

Som especialistes en programació sobre llenguatges .NET, Visual Basic, Java, JavaScript, HTML i d’altres

La nostra experiència ens permet treballar sobre qualsevol motor de base de dades: SQL Server, Oracle, MySQL, InterSystems Cache, … i sobre qualsevol tipus de dispositiu: Windows, Windows CE, Windows Movile, Linux, Android,

Actualment moltes enginyeries i empreses gaudeixen dels nostres serveis com a proveïdors externs de software.

 


ERP – Pimes


La Planificació de recursos empresarials es compon de mòduls específics per a cada àrea d’activitat del seu negoci, com són la Comptabilitat i Finances, Compres, Vendes, Magatzem i Fabricació, i d’una sèrie de mòduls de gestió avançada.
A l’entorn del CRM, Gestió de Projectes, Contractes, Gestió Laboral i de Recursos humans, Gestió Documental, Tresoreria i Business Intelligence. A més de disposar dels mòduls tradicionals d’un ERP, permet a les Pimes accedir a funcionalitats d’alta productivitat amb uns costos que garanteixen un ràpid retorn de la inversió (ROI), amb eines de col·laboració, comunicació bancària, digitalització de factures i mobilitat , entre altres.

Comptabilitat i Finances
Vendes i distribució
gestió bancària
Contractes i lloguers
facturació
eCommerce
postvenda
CRM
Producció
Compres
projectes
Nòmina , Recursos Humans
Gestió de documents
Col·legis Concertats
 

SOFTWARE PER A PETITA EMPRESA


petita-empresa

Solucions de gestió de comptabilitat, facturació, nòmines, TPV, seguretat, comptabilitat domèstica i solucions específiques per al teu sector.

ContaPlus
FacturaPlus
PymePlus
NominaPlus
TPVplus
 

SOLUCIONS RETAIL PER EL COMERÇ


Software per petita empresa

RETAIL és la solució de Sage dissenyada per al Comerç, que resol de forma integrada les necessitats de les diferents àrees, amb una àgil gestió del procés de venda més un complet tractament de la Gestió de Compres a proveïdors i el Control del Magatzem.

Resol les necessitats del comerç pel que fa als processos de venda directa al públic, formes de pagament, control d’entrades i sortides de caixa, pagaments pendents de clients i tancaments de caixa. Cobreix, a més, les necessitats del back-office amb la gestió de les compres a proveïdors i el control de magatzems.

 


ECOMMERCE


ecommerce

Plaforma Web per a comerç electrònic, adaptable a les necessitats i requeriments de cada client. Mostra en Internet els productes i / o serveis a través d’una botiga virtual en línia, mitjançant un sistema senzill i intuïtiu d’administrar, i sense perdre les funcionalitats d’un gran lloc web.

Accés comercials
Ofertes i novetats
Històric de comandes, albarans i factures
Talles i Colors
Estoc Online i Estoc Virtual
Multi-idioma (castellà, català, anglès i francès) lloc web.
 

CRM – La relació amb els clients


CRM és una aplicació de senzill maneig, pensada per a les petites i mitjanes empreses, que permet accedir instantàniament a tota la informació sobre els clients que comparteixen els diferents departaments de la companyia, per vendre, comunicar i atendre els clients amb més eficàcia.

Automatització de la Força de Vendes: mòdul principal que abasta totes les funcions que necessita el personal de vendes per realitzar-la (agendes, informes, previsions, contactes, llistes de treball, etc.).
Màrqueting Avançat: per controlar i analitzar les campanyes de màrqueting.
Suport al Client: per fer un seguiment exhaustiu de totes les activitats relacionades amb el servei postvenda i la resolució d’incidències.
 

GESTIÓ DENTAL


gestio-dental

Gestió Dental és un software especialment dissenyat per facilitar la gestió integral de les clíniques dentals. La primera versió d’aquest software es va desenvolupar l’any 2004 per cobrir les necessitats d’un dels nostres clients.

Aquell software inicial s’ha convertit en una eina fantàstica per a la gestió de clíniques mèdiques totalment modulable i adaptable a cada client, amb multitud d’implantacions.

Sense dubtes, una aplicació desenvolupada amb tota la cura, posant tots els sentits, entenen que el treball en centres mèdics requereix d’una aplicació 100% robusta, molt funcional i senzilla d’utilitzar.

 


SaaS – El software es un servei.


SaaS que adopta les sigles de l’anglès un model de lliurament de programari que ofereix la possibilitat d’accedir i treballar amb aplicacions informàtiques en línia, les 24 hores, des de qualsevol ordinador que disposi d’accés a internet.

  • No cal que el client compti amb una àrea especialitzada de suport per al sistema, de manera que es redueixen els seus costos i risc d’inversió.
  • La responsabilitat de l’operació recau en l’empresa IT. Això significa que la garantia de disponibilitat de l’aplicació i la seva correcta funcionalitat, és part del servei que dóna la companyia proveïdora del programari.
  • L’empresa IT no desatén al client. El servei i atenció contínua del proveïdor al client és necessària perquè aquest últim segueixi pagant el servei.
  • L’empresa IT proveeix els mitjans segurs d’accés en els entorns de l’aplicació. Si una empresa IT vol donar SaaS en la seva cartera de productes ha d’oferir accessos segurs perquè no s’infiltrin dades privades a la xarxa pública.
  • No cal la compra d’una llicència per utilitzar el programari, sinó el pagament d’un lloguer o renda per l’ús del programari. Encara que es donen casos particulars on el servei és totalment gratuït, com ara en el servei de blocs de diferents companyies: WordPress, Blogger, etc. És a dir, es compta amb el servei, es pot accedir lliurement, es garanteix usabilitat i actualitat, però no es paga pel servei.
  • Se li permet al client completa flexibilitat en l’ús dels sistemes operatius de la seva preferència, o al qual pugui tenir accés.

 


ERP GRAN EMPRESA


gran-empresa

ERP Gran Empresa és un programari de gestió empresarial complet per a mitjanes i grans empreses.
Es tracta d’una solució pensada per afrontar els més elaborats processos de negoci, sense perdre per això la seva efectivitat quant a costos, la seva facilitat d’ús i la seva rapidesa d’implantació.

Integra tota la informació i els processos de negoci de l’empresa en un únic sistema de programari i base de dades, permetent que els usuaris obtinguin una visió completa de la seva activitat en temps real, independentment del lloc on han estat creats o emmagatzemats les dades. El sistema gestiona les operacions de Finances, Vendes, Inventaris, CRM, Compres i Producció de forma global i racionalitza tots els processos de la companyia.

És una solució internacional, és una solució multi-empresa eficaç, que permet treballar a través de gran varietat d’idiomes, divises, empreses, ubicacions i legislacions. Allà on planifiqui establir la seva presència empresarial, disposarà d’una solució ERP fàcil d’implementar en múltiples ubicacions i mercats, com un programari de gestió específicament dissenyat per a aquest país.