Web i hosting

El seu lloc web té el potencial de proporcionar importants beneficis i és per això que els experts en disseny web creen cada lloc web de manera personalitzada i dedicant l’estudi i temps necessari per fer cada web única i exclusiva, reflectint els aspectes importants que el defineixen com a empresa.
Creiem que dotar de valor afegit a la seva línia de negoci requereix temps i dedicació. Ajudem als nostres clients a destacar-se de la seva competència mitjançant dissenys originals i màrqueting en línia efectiu.


CLOUD


cloud

CloudStorage és la solució ideal per a empreses amb grans necessitats d’emmagatzematge, que necessiten guardar tota la seva informació, de la manera més segura, en una plataforma de baix cost: assegurant l’accés controlat i, per descomptat, el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades.

Les solucions basades en la tecnologia Cloud faciliten aquesta tasca, abaratint els costos d’implantació i manteniment.

CloudPC és un nou i exclusiu servei de hosted desktop on allotjar, de forma virtual, els ordinadors de la teva empresa. Pots determinar la configuració dels ordinadors de diferents departaments, adaptant-la a les necessitats de cada terminal. En estar al Núvol, sempre que ho necessitis, pots actualitzar els recursos, estalviant en costos de manteniment i actualitzacions.


POSICIONAMENT SEO


seo

Dissenyem pàgines web optimitzades per als motors de cerca com Google, de manera que obtinguin trànsit de qualitat.
Realitzem pàgines web claus en mà o auto administrables pel propi client mitjançant una intuïtiva eina de gestió de gestió de continguts.


DOMINIS I HOSTINGS


hostingUn domini és el nom que identifica la seva web. Ens encarreguem de buscar i registrar el domini que més adequat per a la seva empresa.

L’allotjament integral de la seva web i els seus correu electrònics en un servidor extern. Disposem de suport telèfonic per solucionar-li qualsevol dubte de manera fàcil i ràpida.

Et proporcionem un servei integral en registre, renovació, trasllat i consultoria de dominis.